Derfor skal jeg på årets konferanse!

Derfor skal jeg på årets konferanse!

Årets trosopplæringskonferanse er 6.november, og vi håper du blir med! 

Du kan melde deg på her

 

Kanskje du blir overbevist av disse grunnene her: 

 

"Jeg skal på konferansen, og min motivasjon i dette er: Faglig påfyll og inspirasjon. Jeg setter også stor pris på det sosiale aspektet! Trosopplæringskonferansen er en fin møteplass hvor jeg treffer på mange kjente jeg ikke får sett så ofte".

Elisabeth Frafjord Torp, trosopplæringsleder i Ullern menighet

"For min del er ikke Trosopplæringskonferansen bare et sted å treffe kjentfolk og føle at jeg er en del av et stort trosopplæringsfelleskap, men også en unik mulighet til å få ny eller oppdatert kunnskap på ulike fagområder. Det er alltid mange spennende seminarer å velge blant".

Åshild Moen Arnesen, kateket i Hobøl og Tomter menigheter

"Jeg syns det er viktig å delta på trosopplæringskonferansen fordi det er en enestående mulighet til å pleie nettverk innenfor Kirke-Norge, når folk kommer fra hele landet. Det er noe eget å få delta på fellessamlingene og gudstjeneste på konferansen.Vi får en tydelig erfaring av å være mange i dette arbeidet. Det er oppmuntrende.

Jeg har også hatt flere gode seminaropplevelser om tema jeg knapt kjente til fra før. Disse seminarene har vært en øyeåpner for meg". 

Torstein Lalim, prost i Nedre Romerike prosti

 

 

"Trosopplæringskonferansen gir faglig påfyll, inspirasjon og følelse av fellesskap. Å møte mennesker fra hele landet som jobber mot det samme målet som meg, det gir en følelse av at det jeg gjør i hverdagen er stort - og ikke minst viktig". 

Martine Moore Edvardsen, menighetspedagog og ungdomsdiakon i Domprostiet i Trondheim

 

"En ting er helt klart. Trosopplæringskonferansen er ikke noe for meg! Den er noe for oss. Vi er kirke sammen, vi inspireres av hverandre og vi er med rusta når vi står sammen. Jeg sitter alltid igjen med håp og frimodighet etter trosopplæringskonferansen, for jeg kjenner gleden av oss.

I fjor hadde jeg to ledere med på trosopplæringskonferansen. Jeg har aldri sett dem så inspirert, frimodige og gira noen gang. Vi er mange jo, sa de og begynte å drømme om alt vi kan få til som kirke."

Knut-Helge Badendyck Møller, kateket i Nordstrand og Ljan menigheter. 

"Vi trenger å se, høre og kjenne med hele kroppen at vi er en del av en stor flokk, gjør vi ikke?!"

Merete Rustad, menighetspedagog i Lenvik menighet

 

 

 

 

"Jeg trives så godt på Trosopplæringskonferansen! Det er en herlig blanding av festivalstemning med masse kjentfolk, og et sted jeg lærer masse om kirka vår. Resultatet har hver gang vært at jeg drar motivert hjem.."

Petter Normann Dille, kapellan i Ullern menighet

"Trosopplæringskonferansen er et kjempefint samlingspunkt for alle som er opptatt av barn, unge og trosopplæring i den store kirka vår. Uansett hvor du bor."

Inger Bore, rådgiver for trosopplæring og undervisning i Tunsberg bispedømme

 

 

 

 

 

Du kan melde deg på her