Hvorfor OPPDRAG KIRKE?

Hvorfor OPPDRAG KIRKE?

I høst er vi igjen klare for å arrangere Trosopplæringskonferansen. Det er engasjerte medarbeidere, som jobber med trosopplæring for barn og unge, som samles Onsdag 6.november i The Qube på Gardermoen.

(Bildet er fra konferansen i fjor med programleder Henrik Guii-Larsen sammen med direktør for Kirkerådet, Ingrid Vad Nilsen). 

Heidi Jannicke Andersen fortsetter som prosjektleder for konferansen. 

Målet med denne konferansen er å inspirere og bevisstgjøre, ja og kanskje utruste, deltakerne til å se at vi som jobber med trosopplæring har et oppdrag, en misjon. Vi ønsker å peke på at troen på Jesus fortsatt er aktuell i en tid der mange trekker på skuldrene i møte med fortellingen om Han, sier Andersen.

 

Hvorfor OPPRDRAG KIRKE?
Trosopplæringskonferansen 2019 er den 19. konferansen i rekken. Konferansen har vokst gjennom disse årene, og har lenge vært landets største møtested for kirkelige medarbeidere som jobber med barn og unge.

Årets konferanse har fått tittelen OPPDRAG KIRKE.

– OPPDRAG KIRKE peker mot Matteus 28, 16-20, der Jesus avslutningsvis sier «Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere». Tittelen peker på det å bli istandsatt til å gå ut, altså misjonsbefalingen. Det er en tjenende og utfordrende tittel, sier prosjektlederen.

 

Ny kunnskap og inspirasjon fra kolleger
Konferansen passer for alle som ønsker å formidle kristen tro, spesielt til barn og unge. Enten du bidrar på frivillig basis, eller har dette som profesjon.

– Hvorfor skal deltakere som har vært på konferansen mange ganger komme igjen?

– Ny konferanse betyr mer kunnskap. Samtidig er det fortsatt det største samlingspunktet vi har i Norge innen trosopplæring. Det betyr at du kan treffe kolleger og bli inspirert på en helt unik måte, sier Andersen.

I år har vi også et (rimelig) spesialtilbud spesielt rettet mot unge deltakere. Les mer om «U25»-kategorien her.

– Hva kan folk vente seg på Trosopplæringskonferansen i år?

– Deltakere på konferansen kan vente seg seminarer som vil bidra til faglig fornyelse, både i dybde og omdannet til praksis. Videre vil de møte et innholdsrikt torg med aktuelt materiell, og et fellesprogram som på ulike vis er preget av temaet. Og kanskje noen aha-opplevelser?, legger Andersen til.

 

Påmeldingen til årets Trosopplæringskonferanse er herved åpnet!

Meld deg på her