Påmelding  

Program

The Qube, Gardermoen


Les programheftet før du kommer! Her kan du for eksempel ta en utskriftsvennlig print av seminarprogrammet. Last ned her.


Registrering

Når du kommer inn i foajeen, registrerer du deg i den skranken som er merket med forbokstaven i etternavnet ditt. Her får du konferansebånd som skal festes på håndleddet. Alle deltakere må registreres enkeltvis. Det er mange som skal registreres, så vær ute i god tid! 
Etter registrering får du utdelt et konferansenett med nyttig informasjon for hele dagen.

Torget åpner kl. 09.00, så ta deg en tur og se hva utstillerne kan by på mens du venter på gudstjeneste og fellessamling!

Konferansen både starter og avslutter med gudstjeneste ledet av prest Hallvard Mosdøl og kantor Børre Velsrud, barn fra prosjektet Pilegrim i orgelsko og barnekor fra Lillestrøm. Komponist Nils Henrik Asheim er produsent og musikalsk leder. 

Tema for preken er Frihet til å leve.

Fellessamlingen fortsetter i en performance av ungdommer fra Sjøbodteateret i Tønsberg, og en paneldelsamtale om nåde, synd, skam og ungdomskultur, med Åste Dokka, Håvard Skjerdal og Knut Tveitereid. Denne ledes av programleder for dagen; Silje Kvamme Bjørndal.

De tre nominerte til Trosopplæringsprisen 2017 blir presentert. Vinneren annonseres i siste programdel.

 

Alle seminarene i denne programbolken går både kl. 11.45 og 14.15. 

Klikk på seminartitlene for å lese beskrivelser av de ulike seminarene.

Lunsjbuffet blir servert i foajeen i hele denne perioden, fra kl. 12.45 til 14.15.

Ta deg en tur rundt til utstillerne! Torget er et  pulserende møtested for alle som engasjeres av trosopplæring. Her møter du dyktige fagfolk fra ulike organisasjoner og fagmiljøer som gir råd og veiledning.

Alle biskopene vil være tilstede på torgområdet i dette tidsrommet. De er der for å treffe dere, så slå av en prat med din biskop!

 

Alle de fem seminarene i denne programbolken gikk også kl. 11.45.

Klikk på seminartitlene for å lese beskrivelser av de ulike seminarene.

I denne pausen mellom seminarbolk tre og fire blir det servert kake-, frukt og grønnsaksbuffet i foajeen utenfor torgområdet.

Kaffe, te og vann er gratis tilgjengelig i foajeen og flere steder på torget gjennom hele dagen.

Seminarene starter kl 15.45. Klikk på titlene for å lese beskrivelser av de ulike seminarene.

Vi runder av konferansedagen med fellessamling og nattverdsfeiring ledet av liturg Hallvard Mosdøl og kantor Børre Velsrud, barn fra prosjektet Pilegrim i orgelsko og barnekor fra Lillestrøm.

Skuespiller Svein Tindberg framfører nådefortellinger fra sin bok Bibelfortellinger for barn, og prest Sunniva Gylver utfordrer til å fornye formidlingen av Guds nåde i kirkens trosopplæring.

Prisutdeling til vinneren av Trosopplæringsprisen 2017.

Vi går til nådestasjoner og feirer nattverd før utsendelse og hjemreise.

 

 

Vi håper at du har hatt en god og inspirerende dag på Trosopplæringskonferansen!

Vel hjem, og på gjensyn onsdag 17. oktober i 2018!