I år blir det gjenbruk

I år blir det gjenbruk

Har du et sånt liggende? Ta det med deg på årets konferanse!

De siste årene har vi delt ut bærenett med årets logo på trosopplæringskonferansen. Det har vært gøy å gi deltakerne noe de kan ta med seg videre, som et minne fra konferansen.

Men i år gikk vi inn i planleggingen av trosopplæringskonferansen 2018 med en innstilling om at vi ønsker å være mer miljøvennlige og bærekraftige. Da vi så på andre alternativer til materialene vi har delt ut tidligere – kom vi opp i et dilemma.

For selv hvor mye vi ønsker at alle deltakerne skal «matche» i løpet av konferansedagen, og vise frem logoen for årets konferanse, så er det aller beste for miljøet at vi rett og slett lar være å lage nye nett.

Vi oppfordrer heller alle deltakerne til å ta med seg egne, enten det er fra tidligere år, hjemmelagde, personlige eller helt nøytrale. Det er opp til deg, så fyller du dem med akkurat det du skulle ønske!

Og du? Skulle du glemme å ta med deg noe å bære i, så vil du kunne ta med deg blant annet et bærenett fra en tidligere konferanse fra gjenbrukshjørnet vårt, som vi vil sette opp i nærheten av registreringen.  

Er du ekstra kreativ med nett/veske/ryggsekk, vil vi gjerne høre om det! Bruk #trosopplæringskonferansen på Instagram og del med oss hvordan du løser dette!

Du vil fortsatt få utdelt et program, som finnes både på papir og digitalt, men andre trykksaker kutter vi ned på.

 

Hva annet er nytt på årets konferanse?

Var du med på konferansen i fjor vil du kjenne igjen lokalene på The Qube på Gardermoen. Det vil være kart som viser vei til seminarrom, torget og hovedscenen.

Kirken skal romme hele mennesket og hele livet. Derfor er årets tema på trosopplæringskonferansen Hellig alminnelig. På årets konferanse blir det mye fokus på barn og unges rettigheter, hvordan vi kan bidra i havets miljøutfordringer, og det blir feiring og ikke minst refleksjon over årets jubilant, Ten Sing.

Gled deg til å møte årets programledere, Ingunn Aadland og Henrik Guii-Larsen, som skal lede oss gjennom fellesprogrammet.  

Vi sees på konferansen!