Hovedsendingen 2021

Sendingen er tilgjengelig for påmeldte deltakere helt fram til 20. januar 2022.  

Sendingen varer 1 time og 22 minutter. 

I årets hovedsending møter vi dyktige og engasjerende gjester i samtale med programleder Olaf Huuse Haraldstad. Gjestene forteller om sin drivkraft og om sitt engasjement for kirkas barn og unge.  

 

Du møter disse: 

Trygve Skaug har gjennom de siste årene etablert seg i toppen av norsk musikkbransje og er Norges mestselgende poet. Han kommer for å snakke om drivkraften som lå bak diktsamlingen for ungdom «Følg med nå», og han vil spille for oss.  

Podcasten «Søndagsskole for voksne» har vært en stor suksess. Trioen Solveig KloppenTrond Bakkevig og Silje Kivle Andreassen kommer til konferansen for å snakke om årets tema «Drivkraft».  

Kirkens arbeid på nett har vokst stort under pandemien. Leonora Onarheim Bergsjø deler sine refleksjoner om kirkas digitale tilstedeværelse, og utfordrer oss til å være opptatt av digital etikk.  

 

 

Leder i Den norske kirkes ungdomsutvalg, Nora Antonsen, tar turen fra Harstad for å fortelle om sitt brennende engasjement for unges plass i kirka og for klimaet. Det blir konkrete tips for å drive grønnere trosopplæring!  

Vi får også besøk av diakon Hans Eskil Vigdel og psykolog ved Modum bad, Kari Halstensen, som vil snakke om tilhørighet og kjærlighet som basal drivkraft i mennesket, og om hvordan det kristne budskapet utfordrer oss i møte med dette.  

 

 

Tidligere kateket og seksjonsleder i Kirkerådet, Kristine Aksøy, var sentral i arbeidet med å lage «Plan for trosopplæring», og jobber nå som prest i Trysil. Hun forteller om sine erfaringer om kirkas betydning i møte med mennesker. Nå er hun også aktuell som nyvalgt styreleder i IKO og skal dele ut årets Trosopplæringspris! 


 

Meld deg på og få tilgang nå!