Hovedsendingen 2021

I årets hovedsending møter vi dyktige og engasjerende gjester som i samtale med programleder Olaf Huuse Haraldstad vil fortelle om sin drivkraft og om hvorfor det de brenner for er viktig for alle som arbeider med trosopplæring. 

Sendingen er tilgjengelig fra onsdag 20. oktober klokken 10.00. 

Du vil møte disse:

Trygve Skaug har gjennom de siste årene etablert seg i toppen av norsk musikkbransje og er Norges mestselgende poet. Han kommer for å snakke om drivkraften som lå bak diktsamlingen for ungdom «Følg med nå», og han vil spille for oss. 

Podcasten «Søndagsskole for voksne» har vært en stor suksess. Trioen Solveig Kloppen, Trond Bakkevig og Silje Kivle Andreassen kommer til konferansen for å snakke om årets tema «Drivkraft». 

Kirkens arbeid på nett har vokst stort under pandemien. Hvilke refleksjoner bør vi gjøre oss i møte med den digitale tilstedeværelsen? Leonora Onarheim Bergsjø vil fortelle oss om hvorfor kirka skal være opptatt av temaet digital etikk. 

 

 

Leder i Den norske kirkes ungdomsutvalg, Nora Antonsen, tar turen fra Harstad for å fortelle om sitt brennende engasjement for unges plass i kirka og for klimaet. Det blir konkrete tips for å drive grønnere trosopplæring! 

Vi får også besøk av diakon Hans Eskil Vigdel og psykolog ved Modum bad, Kari Halstensen, som vil snakke om tilhørighet og kjærlighet som basal drivkraft i mennesket, og om hvordan det kristne budskapet utfordrer oss på å møte dette. 

 

 

Tidligere kateket og seksjonsleder i Kirkerådet, Kristine Aksøy, var sentral i arbeidet med å lage «Plan for trosopplæring», og jobber nå som prest i Trysil. Hun kommer for å fortelle hvordan hun både gjennom arbeid og i eget liv har erfart betydningen av de mange ulike møtepunktene mellom den lokale kirka og menneskene som bor der. Nå er hun også aktuell som nyvalgt styreleder i IKO og skal dele ut årets Trosopplæringspris!


 

Meld deg på konferansen her!