tro-0135

Hvordan organisere lokale samlinger for konferansen

Vurderer dere å organisere at flere kan samles å delta på konferansen sammen? Les mer om det praktiske på konferansedagen her!

Helt praktisk: Hva skjer onsdag 14. oktober?
Onsdag 14. oktober klokken 10.00 starter sendingen av årets trosopplæringskonferanse! Det som tidligere har vært et felles sceneprogram på den største scenen på konferansen, skjer i år i et studio satt opp i Holmlia kirke.

Her vil programleder Åste Dokka lede oss gjennom programmet der hun sammen med ulike gjester i studio snakker rundt årets tittel «Mer enn ord».

Det er lagt opp til en pause omtrent midt i programmet. Den velger dere selv hvor lang skal være. Begge delene blir lagt ut tilgjengelig, så det er opp til dere. Men om dere er flere samlet for å oppleve konferansen sammen, er dette en fin tid til for eksempel en spisepause.

Fellesprogrammet holder på i omtrent 2x 45 minutter.

Det vil også bli lagt ut gudstjenesteressurser dersom dere ønsker å avslutte med en lokal gudstjeneste.

I tillegg vil alle påmeldte deltakere få tilgang til alle seminarene på dette tidspunktet. Dere kan velge å se noen sammen, eller spare det til senere. Deltakerne vil ha tilgang til alle seminarene (og reprise av hovedsendingene) på trosopplaringskonferansen.no ut året (tom. 31. desember 2020).

Vi som arrangerer konferansen ønsker å legge opp til en felles opplevelse, selv om vi ikke har mulighet til å samles alle i år. Derfor legger vi opp til en chat ved siden av sendingen på selve konferansedagen, hvor det vil være mulighet til å sende hilsener og tegn på at vi opplever dette sammen – hver for oss.

 

Sammen eller hver for oss?
Årets digitale konferanse er lagt opp slik at det er fint mulig å få med seg et godt faglig innhold fra hjemmekontoret. Likevel ønsker vi å oppfordre til en kombinasjon, med hensyn til gjeldende smittevernregler i midten av oktober.

Hva med å samle stab og frivillige i menigheten til storskjerm, hovedsending, måltid og gudstjeneste? Alle deltakere må ha en unik bruker, og på den måten vil alle få tilgang på seminar og reprise i etterkant. Passer det ikke å samle frivillige på dagtid, går det også helt fint å spille av hovedsendingen på et senere tidspunkt.

Det er fint mulig å ha en større samling i prostiet med påmeldte deltakere, dersom lokale arrangører finner det mulig å samle flere innenfor smittevernreglene. Da vil vi igjen minne om gudstjenesteressursene som vil bli lagt ut i forbindelse med konferansens tittel: Mer enn ord.

Gi oss gjerne beskjed om hvor dere skal samles! Og om det er greit for dere kan vi prøve å lage en oversikt over hvor Trosopplæringskonferansen oppleves sammen, slik at vi kan dele opplevelsen på flere måter. Send oss en e-post

 

Gå til påmeldingsskjema