pilegrimsvandring_illustrasjon_liggende

Pilegrimsvandring til konferansen

Bli med å gå sammen fra Gardermoen til The Qube på en pedagogisk pilegrimsvandring!

I anledning 25 års jubileet for den norske pilegrimsleden, inviterer vi til en pedagogisk pilegrimsvandring til konferansen. Prester fra Oslo Pilegrimssenter vil lede vandringen fra Gardermoen og til konferansehotellet hvor Trosopplæringskonferansen avholdes. 

Ved å delta i vandringen får man, i tillegg til en god start på dagen med både kontemplasjon, vandring og et lite innblikk i pilegrimstradisjonen, og inspirasjon til opplegg for en kort vandring en kan bruke i egne sammenhenger.

De som vil lede vandringene er senterlederne fra Pilegrimssentrene i Oslo (Anna Runesson), Borgleden (Helene Selvik) og Granavollen (Jane Dahl Sogn), sammen med noen frivillige. 

Det man kommer til å få oppleve i løpet av vandringen er:

1) Å bli sent med en Pilegrimsvelsignelse 

2) Være med om en morgenbønn fra Pilegrimsboka. VI kommer til å synge og lese sammen salmer fra Salmenes bok og synge en hymne. 

3) Vi kommer både å gå sammen men også gå et stykke i stillhet. 

 

Meld deg på - med mulighet til å forhåndsbestille boken og få den på starten av vandringen

 

Det vil være tre avganger fra Gardermoen, én klokken 07.30, en klokken 08.00 og en 08.30. I påmeldingsskjema under melder du deg på og oppgir hvilken avgang som passer best for deg. Obs: Avgangene går til oppsatt tid, så dersom du er forsinket kan du bli med på den neste. Turen vil ta omtrent en time, som inkluderer ulike stopp med Pilegrimsaktiviteter på veien. 

Påmelding til dette er gratis, men vi trenger å vite omtrent hvor mange som ønsker å delta, og kontaktinformasjon til dem. Det vil også være mulig å forhåndsbestille Pilegrimsboka (2022), som du da kan motta før start på vandringen.