Rekordstor påmelding

Rekordstor påmelding

Aldri før har det vært så mange påmeldte til Trosopplæringskonferansen i midten av august. Påmeldingen er mer enn femdoblet.

Påmeldingene til Trosopplæringskonferansen 2011 tikker inn. Aldri før har så mange vært påmeldt før sommeren er over. Mot 133 påmeldte 18. august i fjor, er nå nærmere 700 personer påmeldt.

- Dette er svært gledelig, sier informasjonsansvarlig for konferansen, Lena Skattum. - Nå håper vi at vi når nye høyder, og at det kommer enda flere på konferansen enn i fjor. Da var salen stappfull, smiler hun. I fjor måtte konferansen sette stopper for påmeldinger ved rundt 1350 deltakere. - Dersom påmeldingene fortsatt strømmer inn, vurderer hovedkomiteen å benytte to saler til hovedsal under konferansen. Men da krever det jo at det blir betydlig flere påmeldinger enn i fjor, sier Skattum.

Veldig mange uttrykker at seminarene er av stor betydning under konferansen. Også i år er det satt opp et godt og innholdsrikt seminarprogram.

- I år blir det 500 kroner dyrere å melde seg på etter "billigfristen" 15. september, poengterer Skattum. Hun oppfordrer folk til å være tidlig ute med å melde seg på.

- Det er mye å glede seg til i år også. Både hovedkomiteen, programkomiteen og seminargruppen gjør et kjempearbeid i planleggingen. Dette ligger an til å bli en ny god konferanse, sier Lena Skattum.