Logo


Om konferansen

 

Med OPPDRAG KIRKE som overskrift for Trosopplæringskonferansen 2019 ønsker vi å:

  • Inspirere deltakerne til å se at vi som jobber med trosopplæring har et oppdrag, en misjon.
  • Utfordre til å aktualisere den kristne troens betydning i en tid der mange trekker på skuldrene i møte med fortellingen om Jesus.
  • Skape en tydeligere sammenheng mellom oppdraget kirken står i lokalt og oppdraget om å gå ut til hele verden.

Les Hvorfor OPPDRAG KIRKE her

Trosopplæringskonferansen er Norges største og viktigste treffsted for ansatte og frivillige som arbeider med menighetsutvikling, trosopplæring og barn og unge. Konferansen arrangeres årlig og er et samarbeid mellom Kirkerådet og IKO – Kirkelig pedagogisk senter.

 

Styringsgruppen 2019 består av

 

Øvrige kontaktpersoner

 

Kort historikk

Trosopplæringskonferansen ble første gang arrangert i 2001. Da var om lag 200 deltakere samlet på Håndverkeren i Oslo. De påfølgende årene var konferansen innom Menighetsfakultetet, Hellerudsletta, Sentrum Scene, Gamle Logen og Folkets Hus. I 2008 hadde konferansen vokst seg ut av ordinære forsamlingslokaler, og dette var første gang konferansen ble holdt i lokalene til Norges Varemesse på Lillestrøm. I mange år var konferansen på Lillestrøm, og i 2014 ble det satt foreløpig deltakerrekord med i overkant av 1 800 deltakere. I 2017 flyttet konferansen til nye lokaler i The Qube på Gardermoen, hvor vi også var i 2018, og vil være nå i 2019.

 

Trosopplæringskonferansen på sosiale medier

Informasjon om konferansen vil du kunne lese både her på nettsiden og i sosiale medier. Du kan følge @trosopplaringskonferansen på både Facebook og Instagram. I tillegg til praktisk informasjon og små introduksjoner av hva som kommer på programmet, vil vi legge ut bilder og videosnutter både i forkant og under konferansen. Legg ut bilder selv og merk dem med #trosopplæringskonferansen! 

 

Trosopplæringskonferansen i 2020 og 2021

Du kan allerede nå sette av datoen for Trosopplæringskonferansen for de kommende årene. Datoene er satt til 14. oktober 2020 og 20. oktober 2021