Om konferansen

Hva blir tema i 2019? Følg med!
 

Trosopplæringskonferansen er Norges største og viktigste treffsted for ansatte og frivillige som arbeider med menighetsutvikling, barn, unge og trosopplæring. Konferansen arrangeres årlig i samarbeid mellom Kirkerådet og IKO – Kirkelig pedagogisk senter.

 

Styringsgruppen 2018 bestod av

 

Øvrige kontaktpersoner

 

Kort historikk

Trosopplæringskonferansen ble første gang arrangert i 2001. Da var om lag 200 deltakere samlet på Håndverkeren i Oslo. De påfølgende årene var konferansen innom Menighetsfakultetet, Hellerudsletta, Sentrum Scene, Gamle Logen og Folkets Hus. I 2008 hadde konferansen vokst seg ut av ordinære forsamlingslokaler, og dette var første gang konferansen ble holdt i lokalene til Norges Varemesse på Lillestrøm. I mange år var konferansen på Lillestrøm, og i 2014 ble det satt foreløpig deltakerrekord med i overkant av 1 800 deltakere. I 2017 flyttet konferansen til nye lokaler i The Qube på Gardermoen, hvor vi også var i 2018, og vil være nå i 2019.

 

Trosopplæringskonferansen på sosiale medier

Informasjon om konferansen vil du kunne lese både her på nettsiden og i sosiale medier. Du kan følge @trosopplaringskonferansen på både Facebook og Instagram. I tillegg til praktisk informasjon og små introduksjoner av hva som kommer på programmet, vil vi legge ut bilder og videosnutter både i forkant og under konferansen. Legg ut bilder selv og merk dem med #trosopplæringskonferansen!