Om konferansen

Tema og tittel på årets konferanse får dere vite fredag 27. april 2018

Vi gleder oss til Trosopplæringskonferansen 2018! 

Trosopplæringskonferansen er Norges største og viktigste treffsted for ansatte og frivillige som arbeider med menighetsutvikling, barn, unge og trosopplæring. Konferansen arrangeres årlig i samarbeid mellom Kirkerådet og IKO – Kirkelig pedagogisk senter.

Styringsgruppen består av

 

Øvrige kontaktpersoner

 

Kort historikk

Trosopplæringskonferansen ble første gang arrangert i 2001. Da var om lag 200 deltakere samlet på Håndverkeren i Oslo. De påfølgende årene var konferansen innom Menighetsfakultetet, Hellerudsletta, Sentrum Scene, Gamle Logen og Folkets Hus. I 2008 hadde konferansen vokst seg ut av ordinære forsamlingslokaler, og dette var første gang konferansen ble holdt i lokalene til Norges Varemesse på Lillestrøm. I mange år var konferansen på Lillestrøm, og i 2014 ble det satt foreløpig deltakerrekord med i overkant av 1 800 deltakere. I 2017 flyttet konferansen til nye lokaler i The Qube på Gardermoen, hvor vi også skal være i 2018.

 

Trosopplæringskonferansen på sosiale medier

Informasjon om konferansen vil du kunne lese både her på nettsiden og i sosiale medier. Du kan følge @trosopplaringskonferansen på både facebook og instagram. I tillegg til praktisk informasjon og små introduksjoner av hva som kommer på programmet, vil vi legge ut bilder og videosnutter både i forkant og under konferansen. Legg ut bilder selv og merk dem med #trosopplaringskonferansen!