Påmelding  

Om konferansen

Trosopplæringskonferansen 2017 har tema Nåde – Frihet til å leve. Visjonen for konferansen er å inspirere til å fornye formidlingen av Guds nåde og barmhjertighet. Hvordan er vi nådige fellesskap som gir gode livsvilkår for barn og unge?

Trosopplæringskonferansen er Norges største og viktigste treffsted for ansatte og frivillige som arbeider med menighetsutvikling, barn, unge og trosopplæring. Konferansen arrangeres årlig i samarbeid mellom Kirkerådet og IKO – Kirkelig pedagogisk senter.

Styringsgruppen består av:


Øvrige kontaktpersoner:


Kort historikk

Trosopplæringskonferansen ble første gang arrangert i 2001. Da var om lag 200 deltakere samlet på Håndverkeren i Oslo. De påfølgende årene var konferansen innom Menighetsfakultetet, Hellerudsletta, Sentrum Scene, Gamle Logen og Folkets Hus. I 2008 hadde konferansen vokst seg ut av ordinære forsamlingslokaler, og dette var første gang konferansen ble holdt i lokalene til Norges Varemesse på Lillestrøm. I mange år var konferansen på Lillestrøm, og i 2014 ble det satt foreløpig deltakerrekord med i overkant av 1 800 deltakere. I 2017 holdes konferansen på The Qube, Gardermoen.


Sagt om Trosopplæringskonferansen

«Dette er årets happening! - UTROLIG VIKTIG - spesielt opplevelsen av fellesskapet! - liker slik det har vært noen år med gudstjeneste først! Da er alle sammen der!»

«Profesjonell til fingerspissene. Voldsomt motivasjonsløft Veldig lærerikt og inspirerende for nye MR-medlemmer som deltok - tross veldig nytt for mange.. Neste år kommer vi med flere!»

«Jeg var veldig glad for tiden på torget. For meg er torget og møtet med venner og kolleger fra hele landet det mest viktige. Erfaringsutveksling og deling av ideer er det jeg har mest bruk for.»

«Eg var skeptisk før eg drog, men sit att med mykje god lærdom.»