tok-fellesprogram

Fellesprogram

Vi ønsker velkommen til årets største møteplass for alle som jobber med barn og unge i kirken og i organisasjon.

På Trosopplæringskonferansen 2023 ønsker vi å gi et faglig pusterom til alle som jobber med barn og unge i kirken. Her ønsker vi å kunne inspirere hverandre og dele kunnskap og erfaringer.  

Vi starter konferansen med en felles samling for alle deltakere med program på scenen. Deretter fylles dagen med kollegamøter, nettverksbygging, seminarer, tid på torget - og til slutt feirer vi gudstjeneste sammen. 

Bli med på en oppbyggende og spennende dag, hvor vi sammen kan kjenne på hvor meningsfylt det vi driver med er. Velkommen! 

pressebilde-jan-erik-2023

Årets programleder

Jan Erik Larssen

Folk som har vokst opp med TV husker meg fra GoELG på NRK, Autofil på NRK og Broom på TV2. Jeg var også med i Oslo Gospel Choir de første 11 årene av korets levetid, jeg er prestesønn og har jobbet frivillig med barn og unge i Den norske kirke i mer en 30 år. Jeg er gift med en trosopplærer, så jeg kjenner også bransjen litt fra innsiden. I dag lager jeg «Livet på veien» for transportbransjen i Norge, samt reiser land og strand rundt med ønske om å spre glede, begeistring og inspirasjon til folk av alle slag.

 – Jeg ser frem til å bidra på Trosopplæringskonferansen fordi deltakerne der har etter mitt syn et av verdens viktigste oppdrag. Å spre det beste som finnes av verdier for å bygge grunnmur i enkeltmennesker liv og i samfunn for øvrig. Troen på en levende og tilstedeværende Jesus.

 – Det mest verdifulle vi kan gjøre for andre, er å hjelpe dem å finne veien inn til hjertet sitt, der hvor selve livet går ut i fra. Og at vi kan klare formidle Jesus på en sann måte slik at Han blir nærværende og levende i barn og unges liv. Det å kunne leve livet tett på Jesus har gitt meg tro på livet og håp for fremtiden. Selv ble jeg gitt denne nøkkelen av min søndagsskolelærer da jeg var 5 år gammel.

Årets kapellmester

Årets kapellmester

Karin Kvalvaag Manvik

Har jobbet i programavdelingen i Søndagsskolen Norge siden 2009, de siste fem årene som prosjektleder for Aldri Alene – trosopplæring for tweens. I denne jobben lager jeg mye ny musikk, og på fritiden min er jeg engasjert i barnekor og annet musikkarbeid i Sofiemyr kirke, og synger i gospelkoret Safari.

– Jeg har fått med meg en fantastisk gjeng med musikere og forsangere til konferansen og gleder meg til å legge til rette for en inspirerende dag, der vi sammen kan kjenne med hele oss hvilken kraft som er i musikken! Jeg håper også å kunne gi noen ideer til hvordan vi kan skape enda mer sang  - fra alle som vil – i gudstjenestene våre. Hva skal til da?

– Jeg håper at konferansen kan gi ideer, motivasjon og anledning til å skape de gode rommene som trengs for at barn og unge virkelig skal kjenne med hele seg på HÅP – ikke bare høre om det, lære om det, bli fortalt om det, men virkelig teste ut og erfare at de blir båret og at de hører til. Hvordan skal vi voksne rundt dem få dette til?