Disse og flere møter du på Torget i år!

Årets hovedsponsor

Årets hovedsponsor

Knif Trygghet er årets hovedsponsor av Trosopplæringskonferansen 2023. 

Du møter dem på Torget onsdag 18. oktober! 

Les mer om Knif Trygghet her
Årets sponsor
IKO

IKO

Besøk standen vår på årets Trosopplæringskonferanse! Slå av en prat, bla i bøkene og kjøp flotte bøker som passer godt til utdeling i kirke og menighet. Vi har med oss et stort sortiment der du får rabatt på alt! 

 

Les mer om oss her
Søndagsskolen

Søndagsskolen

Søndagsskolen Norge er en selvstendig og økumenisk orientert organisasjon. Vi har spisskompetanse på barns tro, et faglig godt opplegg og en engasjert frivillighetskultur. Vi tilstreber at Søndagsskolen skal være tilgjengelig, relevant og omsorgsfull – og at disse verdiene skal prege fellesskapene våre og alt vi gjør. 

Les mer her
Kirkens Nødhjelp

Kirkens Nødhjelp

Kirkens Nødhjelp er en norsk bistandsorganisasjon som jobber i over 30 land med nødhjelp, langsiktig utviklingsarbeid og påvirkningsarbeid. Vi jobber med ulike temaer, som blant annet kjønnsbasert vold, klimarettferdighet, fredsbygging og vann, sanitær og hygiene – for å skape en mer rettferdig verden. Sammen med kirkene i Norge har vi og hvert år landets nest største innsamlingsaksjon - Fasteaksjonen.

Besøk nettsiden vår her
Hovedorganisasjonen KA
KFUK-KFUM Norge

KFUK-KFUM Norge

Vi skaper åpne, trygge fellesskap der barn og unge kan være seg selv, få opplevelser for livet og utvikle seg som hele mennesker

Les mer om oss her
Lunde Forlag

Lunde Forlag

Lunde Forlag / Forlagshuset Lunde består av Lunde, Luther, Sambåndet, Veritas og Norsk Bibel. Vi har bøker og bibler som egner seg godt til trosopplæring. Ikke minst den anerkjente "Fest på slottet" som menigheter bruker til 4-årsbok.

Gå til hjemmesiden her
NMSU

NMSU

NMSU er Det Norske Misjonsselskaps barne- og ungdomsorganisasjon. Vi er en frivillig organisasjon som primært fokuserer på leirarbeid, samarbeid med menigheter i Den norske kirke, lokallagsarbeid, ressursutvikling og turer til NMS sine samarbeidsland. Vi snakker om misjon som det «å dele», og ønsker å oppmuntre barn og unge til å dele tro, tid, ting og talenter.

Les mer her
Informasjonskontor for kristen folkehøgskole

Informasjonskontor for kristen folkehøgskole

Tette fellesskap. Sammen på vandring

Det er mange måter å være kristen folkehøgskole på. Hver skole arbeider med å finne sin egenart, sitt kristne uttrykk og med på å utvikle og gjenoppdage kristne praksiser. Uansett bakgrunn vil vi gå noen skritt sammen med elevene og peke på Jesus. Vi ønsker ansatte som er medvandrere, om de nå er pedagoger, kokker eller snekkere.   

Les mer om oss her
Døvekirken

Døvekirken

Vil du berike kirkelig liv samtidig som du inkluderer flere?
Da er «kirketegn for alle» noe for deg! Her kan du lære enkle tegn som passer i trosopplæringen din, gjør gudstjeneste spennendere, beriker kirkeliv.
Ved å bruke tegn kan du inkludere alle, uansett funksjonsevne og språk. Det er ikke vanskelig –bare du våger å prøve!

Les mer her!
KFUK-KFUM Global
VID vitenskapelige høgskole

VID vitenskapelige høgskole

VID vitenskapelige høgskole tilbyr bachelor- og masterstudier i sykepleie, vernepleie, ergoterapi, sosialt arbeid, teologi, diakoni, familieterapi og ledelse i tillegg til en rekke relaterte videreutdanninger.
Vi har studiesteder i Bergen, Stavanger, Oslo, Sandvika, Tromsø og Helgeland

Besøk våre nettsider her
Hermon forlag

Hermon forlag

Hermon Forlag har bøker og ressurser som kan være en god hjelp til trosopplæring for barn og unge. Gode menighetsrabatter!

Besøk våre nettsider her
Skjærgårds LIVE

Skjærgårds LIVE

Skjærgårds LIVE er en kristen ungdomsorganisasjon som ønsker å jobbe for lokale Skjærgårds LIVE-arrangementer i hele landet, hele året. Med Skjærgårds LIVE- arrangementer vil vi være en praktisk og økonomisk ressurs for Skjærgårds LIVE lokallag og medlemmer. 

Vi vil være et nettverk og en organisasjon på tvers av kirketilhørighet og konfesjon. 

Besøk nettsiden vår her
Den norske kirke

Den norske kirke

I ressursbanken.no finner du hele tiden nye ressurser for mange områder av menighetens arbeid.

Besøk Ressursbanken
Lærernes Misjonsforbund
Vitec Agrando AS

Vitec Agrando AS

Vi utvikler og leverer programvare for menigheter og fellesråd. Målet er å gjøre deres kirkelige hverdag enklere administrativt.
Velkommen inn vår stand for demonstrasjoner av våre program eller en hyggelig prat.

Les mer her
Blå Kors

Blå Kors

Blå Kors er en diakonal organisasjon som jobber med oppvekst, avhengighet og inkludering. Blå Kors jobber for at menigheter og organisasjoner skal ha tilgang til kunnskap, verktøy og tjenester for å sikre en trygg oppvekst for barn og unge.

Blå Kors har fritidstilbud, gratis chat- og samtaletilbud for barn og unge, og tilbud til familier i sårbare livssituasjoner.
 

Les mer her
Vorherrebevars
Camp Sjusjøen og Stenbekk

Camp Sjusjøen og Stenbekk

Camp Sjusjøen og Stenbekk er to veldrevne leirsteder på østlandet som eies av Det norske misjonsselskap. Leirstedene er godt utstyrt og har erfarne ansatte som jobber for å legge til rette for leir. Ta kontakt med oss for et godt tilbud på leir for din gruppe!

Besøk nettsiden vår her
Misjonssambandet Ung

Misjonssambandet Ung

Misjonssambandet ung vil nå barn og unge med evangeliet om Jesus. Vi lager derfor trosopplæringsressurser for alle aldersgrupper, nasjonale konferanser og arrangementer. Vi er rådgivere og veiledere for frivillige og ansatte i nasjonalt og internasjonalt barne- og ungdomsarbeid. Kom til standen vår for å høre mer om festivalen UL, gratismagasinet iTro, youTube-kanalen INTRO eller Smått og Godt bibelfortellinger.

Les mer her
Bok & Media

Bok & Media

Det menigheten trenger.

Gå til nettbutikken her
Nasjonalt pilegrimssenter

Nasjonalt pilegrimssenter

Pilegrimsleden – St. Olavsvegene til Trondheim, er et nettverk av historiske veier til Nidarosdomen i Trondheim, som var det nordligste pilegrimsmålet for kristenheten gjennom hele middelalderen. En vandring på Pilegrimsleden legger til rette for dialog og refleksjon, undring og forståelse, og kan brukes av menighetene i arbeidet med ulike grupper eller ulike tema.

Les mer her
KABB

KABB

KABB hjelper deg med inkludering og tilrettelegging for folk med synstap og leseutfordringer.

Les mer her
Norsk Bokforlag

Norsk Bokforlag

Vi selger Betty Lukens 3-års Bibelhistorie-flanellograf og mye annet spennende filtmateriell. Vi har også mange flotte barnebøker som aktiviserer barna mens de lærer om Jesus.

Du finner nettbutikken vår her
Acta – barn og unge i Normisjon

Acta – barn og unge i Normisjon

Acta – barn og unge i Normisjon er en av Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjon. Vi ønsker å bygge grensesprengende fellesskap hvor barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus. Acta har 13 regionkontor sammen med vår moderorganisasjon Normisjon, og medlemmene våre er fordelt på over 600 lokallag.

Les mer
KFUK-KFUM-speiderne

KFUK-KFUM-speiderne

Vi skaper opplevelser for livet! Speideren tilbyr trosopplæring, læring og mestring i naturen for de i førskolealder og oppover. Vi har også opplegg for konfirmantspeidere. Besøk vår stand og ta en prat om hvordan vi kan nå nye målgrupper i din menighet!

Les mer her
BCC Media

BCC Media

BCC Media jobber med å gjøre Bibelens budskap levende og tilgjengelig for barn og ungdom over hele verden, ved bruk av moderne teknologi og digitale plattformer. Dette skjer gjennom den nyskapende spillsatsningen basert på Bibelen, videospillet Gate Zero. Og et unikt konsept for trosopplæring i søndagsskoler, Bible Kids Explorers.

Les mer her
HEKTA - Trosopplæring for ungdom

HEKTA - Trosopplæring for ungdom

HEKTA - Trosopplæring for ungdom er en kristen ungdomsorganisasjon som jobber med konfirmantleirer og ledertrening. Vi arrangerer flere store konfirmantleirer i løpet av året som menigheter i den norske kirke deltar på. Besøk nettsiden vår eller besøk oss på stand for mer informasjon.

Les mer her
Mediehuset Andvord og Ekopost

Mediehuset Andvord og Ekopost

Mediehuset Andvord og Ekopost AS tilbyr en nettbasert løsning som forenkler brevutsendelser for menigheter. Ekopost er en effektiv måte å spare tid og penger på, slik at menighetene kan bruke ressursene på andre aktiviteter. Den brukervennlige plattformen gir en problemfri opplevelse for enkel og rask informasjonsformidling. Besøk www.ekopost.no og www.andvord.no for mer informasjon.

Les mer her
MF vitenskapelig høyskole

MF vitenskapelig høyskole

Vil du ha faglig påfyll? MF tilbyr blant annet deltidsstudier, etter- og videreutdanning, kurs og fagdager for deg som jobber i kirken.

Kom og slå av en prat med oss!

Les mer her
Eide forlag

Eide forlag

Eide forlag utgir et mangfold av bøker til kirkelig og personlig bruk. Samarbeidet med Den norske kirke om utgivelse av salme- og gudstjenestebøker danner en solid bærebjelke i forlaget. I tillegg kommer et rikt og allsidig utvalg litteratur til bruk i kirke og hjem.

Les mer her

Kontakt

Stiftelsen Skjærgårds har i oppdrag fra IKO fått ansvaret for utstillerne, og vil derfor være kontaktpunktet for dere. 

Kontaktperson: 

Ta kontakt for diskusjon om løsninger og priser. 
Jarle Storebø 905 27 404 / Martin Daland / 97549390 / tok@sginfo.no 

Ta kontakt for bestillingsinfo/Checkin-spørsmål:
Checkin-support: 35 10 32 48 / tok@sginfo.no