Dette er noen av aktørene du møtte på Torget i 2022:

Camp Sjusjøen

Camp Sjusjøen

Velkommen til Camp Sjusjøen, opplev og smak på leirfølelsen!

Camp Sjusjøen det naturlige stedet for leir på Østlandet sommer og vinter.

Les mer om muligheter for konfirmantleir og menighetsweekend her.

Besøk nettsiden vår her
IKO

IKO

Besøk standen vår på årets Trosopplæringskonferanse! Slå av en prat, bla i bøkene og kjøp flotte bøker som passer godt til utdeling i kirke og menighet. Vi har med oss et stort sortiment der du får rabatt på alt! 

Minst 20% på alle produkter, det gjelder også høstens nyheter. Få også med deg årets gule priser! 

Les mer om oss her
Checkin

Checkin

Påmeldingssystemet Checkin er regnskapets bestevenn. Det har full kontroll over inntektene dine og plasserer dem akkurat der de hører hjemme, fiks ferdig for regnskapsfolket. Ingen digger å rydde opp i bilagskaoset som alltid dukker opp når arrangementet er over. Med Checkin er alt på stell. Kom innom standen vår på Trosopplæringskonferansen for en hyggelig prat!

Les mer
Informasjonskontor for kristen folkehøgskole

Informasjonskontor for kristen folkehøgskole

Jobb med ungdom, fag og tro i praksis

Folkehøgskolen har jobbet med allmenndanning og fag i over 150 år. Hvert år går 3500 ungdommer på en kristen folkehøgskole, fordelt på 33 skoler over hele landet. I folkehøgskolen jobber vi målrettet med å utvikle vår pedagogiske plattform og metodikk. Det er mange måter å være kristen folkehøgskole på. Hver skole arbeider med å finne sin egenart, sitt kristne uttrykk og med å utvikle og gjenoppdage kristne praksiser.

Les mer om oss her
Pilegrimsleden

Pilegrimsleden

Pilegrimsleden – St. Olavsvegene til Trondheim, er et nettverk av historiske veier gjennom vakker natur, kulturlandskap og historiske steder. Veiene kommer fra alle himmelretninger til Olav den helliges gravkirke, Nidarosdomen, som er det nordligste pilegrimsmål i Europa.

Hos oss får du informasjon og veiledning om pilegrimsvandring. Vi tilbyr også pilegrimspass, pilegrimsmerker, oversiktskart, guidebøker og den nye bønneboken for pilegrimer: Pilegrimsboka.

Les mer her
Hermon forlag

Hermon forlag

Hermon Forlag er et kristent kulturforlag som på en positiv måte ønsker å formidle evangeliet om Jesus Kristus. Vi har et stort utvalg ressurser til trosopplæring, flotte gaver til barnedåp og konfirmasjon, gode bøker som egner seg godt for utdeling til barn i alle aldersgrupper. Besøk vår stand, slå av en prat, og ta en kikk på vårt gode utvalg barnebibler, bibelfortellinger, tegneseriebibler, studiebibler, puslespill og mer.

Du finner også hele vårt utvalg på våre nettsider.

Besøk våre nettsider her
Sør-Hålogaland bispedømme

Sør-Hålogaland bispedømme

Jobb i nord?

Sør-Hålogaland bispedømme har åtte prostier: Sør-Helgeland, Indre Helgeland, Nord-Helgeland, Salten, Bodø, Lofoten, Vesterålen og Ofoten. Vi bor i bygd og i by, langs kysten og på øyer, på landet og på fjell, noen bor tett, andre uten naboer. I Nordland finner du et kirkebygg på hvert nes – i en storslått natur og en rik kultur. Velkommen hit.

Les mer om jobber i Sør-Hålogaland her
K-stud

K-stud

Vil du ha tilskudd til din opplæring for ungdom og voksne – konfirmantopplæring, kor eller lederkurs? Da bør du besøke K-stud sin stand! Her får du informasjon om hvilke kurs og grupper du kan få tilskudd til og hvordan du søker om dette.

All organisert opplæring kan få økonomisk støtte!

Les mer her
KFUK-KFUM speiderne

KFUK-KFUM speiderne

KFUK-KFUM-speiderne tilbyr friluftsbasert trosopplæring over hele landet. Besøk vår stand for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe din menighet med å skape ny aktivitet for nye målgrupper. Nytt i år er Pilegrimsvandreren, et ferdig opplegg hvor du og din menighet kan ta med 11- og 12-åringer ut på en trosopplæringvandring med spennende friluftslivsaktiviteter i ditt nærmiljø.

Les mer om oss her
Gunnelie

Gunnelie

Musikk og illustrerte fortellinger for barn. Til pedagogisk bruk, underholdning og aktivitet.

Gå til hjemmesiden her
Bok & Media

Bok & Media

Spesialbutikken for menigheter og privatkunder.

Velkommen innom for en titt på varene vi har med oss, enten du skal ha noe til menigheten, til staben eller til deg selv! 

Gå til nettbutikken her
KRIK

KRIK

Vi jobber daglig for at unge skal oppleve et møte med idrettsglede, trosglede og livsglede. Gjennom leir og lokallagsarbeid for hovedmålgruppen 13-26+, i tillegg til et voksende familiearbeid, samler vi flere tusen deltakere og frivillige i året. Lokallag i menigheten? Sende ungdommer på leir? Kom innom oss, så kan vi bli enda bedre kjent!

Les mer om oss her
Norsk Bokforlag

Norsk Bokforlag

Velkommen innom Norsk Bokforlags stand!

Flanellograf er en av våre styrker. Vi har 2 størrelser av Bibelhistoriens 3-års sett + mange andre filtprodukter! Vi kan også etterbestille eventuelle figurer dere mangler. Vi har de populære Klar, ferdig, finn- bøkene. Årets nyhet: Jesu mirakler.

Nye Aktivitetsbibler. Ny, flott illustrert Juniorbibel.

Gleder oss til å møte deg!

Du finner nettbutikken vår her
Stefanusalliansen

Stefanusalliansen

Hva er et menneske? Hva er følelser?  Hvem er Gud? Kan barn i Norge engasjere seg for barn andre steder i verden? Dette er spørsmål barna får diskutere gjennom trosopplæringsopplegget «Sammen er vi». På Stefanusalliansens stand får dere presentert «Sammen er vi» som er byggeklosser til musikal, konsert, trosopplæring og gudstjeneste. Opplegget er inspirert av tradisjoner fra den koptiske kirke i Egypt.

Les mer her
Lærernes Misjonsforbund

Lærernes Misjonsforbund

LMF feirer i år 120 år! LMF har siden starten sendt utover 120 misjonærer til hele verden.Besøk oss gjerne på standen vår og bli bedre kjent med oss og våre utsendingeri 13 land.Misjonsarbeid er mangfoldig og bærekraftig.Våre bærebjelker er bønn, gaver ogverdensvidt fellesskap.

Les mer her
Søndagsskolen

Søndagsskolen

Velkommen!

Søndagsskolen Norge tilbyr opplegg for barn mellom 3 og 14 år. Hver pakke inneholder bibelfortellinger, sanger og aktiviteter, og innbyr til fellesskap, lek og undring. Hva er nytt:

Aldri Alene pakke 5, 10-14 år

Sprell Levende Ny versjon f.o.m 2022: 3-5 år Gullivergjengen, 6-9 år Agentklubben

Barnas blad kan brukes sammen med Sprell Levende eller selvstendig, 4-10 år

Les mer her
KABB

KABB

Hos KABB – Kristent Arbeid Blant Blinde kan du se verdens kuleste kirkebok. «Kirkeboka Mi» er lagt inn i en pappkirke og har spennende pedagogiske elementer. Den tilrettelagte utgaven kan brukes i trosopplæring både for barn med og uten synstap. I tillegg vil vi gjerne vise deg e-læringskurset 100%MED som vi har laget sammen med Den norske kirke. Velkommen til KABBstand!

Les mer her
Det norske samlaget

Det norske samlaget

Det Norske Samlaget gir utkvalitetsbøker for barn, unge og vaksne på nynorsk. I haust har vi lansert ein heilt unik Barnebibel signert Alf Kjetil Walgermo og Anna Fiske. På standen vår kan du sjå denne,og fleire andre interessante og aktuelle bøker om tru og livssyn. 

Se boka her
Vorherrebevars

Vorherrebevars

Opplev Påskeduk og Juleduk på bokmål eller nynorsk.

Hensikten er at Juleduken og Påskeduken skal kunne oppleves uformidlet, det vil si uten at det suppleres med ytterligere ord eller forklaringer. Juleduken skal kunne stå alene og tale for seg selv.

Kan brukes meditativt i kirkerommet i førjulstiden.

Møt oss på standen vår.

Kjøp påskeduken her
NMS og NMSU

NMS og NMSU

På NMS og NMSU sin stand forteller vi deg hvordan vi kan gi din menighet en hjelpende hånd når dere planlegger turer, leirer og trosopplæring. Gode ressurser, menighetsavtaler, leirer, globalt engasjement og mulighet for utenlandsturer gjør oss til en naturlig samarbeidspartner for deg og din menighet. Bli med oss å dele tro, tid, ting og talent!

Les mer her
HEKTA

HEKTA

HEKTA er igjen på plass på torsopplæringskonferansen! Kom innom oss for en hyggelig samtale om leir og tilbud vi har for ungdom i din menighet.

Les mer her
Skrifthuset

Skrifthuset

Skrifthuset lager gode verktøy for folkekirken og fine produkt til familien; til dåp og konfirmasjon, bryllup og gravferd. Ny konfirmantbok i 2022: "HELLIG HANDLING" – mer enn en bok: En nøkkel til kirken. En veiviser til Bibelen. Konfirmantens egen scrapbook.

Se også vårt dåps- og fadderdiplom, «Dåpsbildet», fireårsbok og spiseunderlag, bok ved skolestart.

Les mer her

Utstillerpakker:

UTSTILLERPAKKE STANDARD / PRIS 10 100,- eks. mva. 

 • 4x3 meter med hvite vegger (høyde 2.5m), 2 bord. 
 • Tilgang til strømpunkt 
 • 50 % rabatt på 1/8 side ev. 20% rabatt på annen annonse i programheftet 
 • Inngangsbillett til hele konferansen for 2 personer inklusiv varm mat. 

  

UTSTILLERPAKKE LITEN / 6 100,- eks. mva. 

 • 2x2 meter med hvite vegger (høyde 2.5m), deler stand med en annen utstiller, ett bord. 
 • Tilgang til strømpunkt 
 • 20 % rabatt på annonser i programheftet 
 • Inngangsbillett til hele konferansen for 1 person inklusiv varm mat. 

  

UTSTILLERPAKKE STOR / PRIS 18 500,- eks. mva. 

 • 8x3 meter med hvite vegger (høyde 2.5m), 4 bord.  
 • Tilgang til strømpunkt, 1,5kW 
 • 100 % rabatt på 1/8 side ev. 20 % rabatt på annen annonse i programheftet 
 • Inngangsbillett til hele konferansen for 4 personer inklusiv varm mat. 

  

EKSTRA PERSONER 

 • Ekstra personer: 1.400, - eks. mva. (inklusiv varm mat) 
 • Man kan maks bestille ekstra 1 person ekstra ved liten utstillerpakke, 2 personer ekstra for standard pakke, og 4 personer ekstra for stor pakke. 

  

STØRRE PLASS? 

Større plass etter avtale. Tilpasset størrelse etter behov. 

Kontakt

Stiftelsen Skjærgårds har i oppdrag fra IKO fått ansvaret for utstillerne, og vil derfor være kontaktpunktet for dere. 

Kontaktperson: 

Ta kontakt for diskusjon om løsninger og priser. 
Jarle Storebø 905 27 404 / Martin Daland / 97549390 / tok@sginfo.no 

Ta kontakt for bestillingsinfo/Checkin-spørsmål:
Checkin-support: 35 10 32 48 / tok@sginfo.no 

Bestill standplass på konferansen her