Om konferansen

 

 

Oppdatert informasjon onsdag 17.juni: 
Årets Trosopplæringskonferanse onsdag 14. oktober blir digital. Konferansen vil som vanlig by på faglig input gjennom et variert program. Konferansen tilbyr felles inspirasjon, foredrag og musikk, og et seminarprogram med stor bredde både i tema og form. 

Den digitale løsningen er ikke helt ferdigspikret enda, men i år slipper du å måtte velge kun tre seminar, du kan rekke å se alle om du vil! Vi jobber også med en mulig mobilisering rundt om i landet, slik at f.eks flere kan samles i en kirke nær deg. Men dette må vi komme tilbake til.  

Vi gleder oss til å oppleve Trosopplæringskonferansen 2020 sammen med deg! 

Mer info om program, påmelding og priser kommer i august.  


Dato: onsdag 14. oktober 2020. 


Trosopplæringskonferansen er Norges største og viktigste treffsted for ansatte og frivillige som arbeider med menighetsutvikling, trosopplæring og barn og unge. Konferansen arrangeres årlig og er et samarbeid mellom Kirkerådet og IKO – Kirkelig pedagogisk senter.

 


Tittel på konferansen 2020: Mer enn ord - Les mer om det her


 

Kort historikk

Trosopplæringskonferansen ble første gang arrangert i 2001. Da var om lag 200 deltakere samlet på Håndverkeren i Oslo. De påfølgende årene var konferansen innom Menighetsfakultetet, Hellerudsletta, Sentrum Scene, Gamle Logen og Folkets Hus. I 2008 hadde konferansen vokst seg ut av ordinære forsamlingslokaler, og dette var første gang konferansen ble holdt i lokalene til Norges Varemesse på Lillestrøm. I mange år var konferansen på Lillestrøm, og i 2014 ble det satt foreløpig deltakerrekord med i overkant av 1 800 deltakere. I 2017 flyttet konferansen til nye lokaler i The Qube på Gardermoen, hvor konferansen har vært de siste årene.

 

Trosopplæringskonferansen på sosiale medier

Informasjon om konferansen vil du kunne lese både her på nettsiden og i sosiale medier. Du kan følge @trosopplaringskonferansen på både Facebook og Instagram. I tillegg til praktisk informasjon og små introduksjoner av hva som kommer på programmet, vil vi legge ut bilder og videosnutter både i forkant og under konferansen. Legg ut bilder selv og merk dem med #trosopplæringskonferansen! 

 

Trosopplæringskonferansen i  2021

Du kan allerede nå sette av datoen for Trosopplæringskonferansen neste år. Datoen er satt til 20. oktober 2021