img_9512

Pop-up gjenbruksbutikk på konferansen!

På konferansen får du bli bedre kjent med gjenbruksbutikken M&E Second hand og deres verdier og formål.

M&E Second Hand driver i dag to velassorterte second hand butikker i Oslo. Den ene ligger på Hasle og den andre i Oslo sentrum. På årets Trosopplæringskonferanse vil det også være en Pop-up butikk som du kan besøke! Der vil det være et lite utvalg fra gjenbruksbutikken som du kan ta en nærmere titt på og kjøpe. I tillegg vil vi ha en ordning hvor du kan bytte fra deg noe eget til noe nytt! 

 I tillegg til å kunne kjøpe klær fra pop-up-butikken kan du bytte ett klesplagg (overdel) mot et annet. Ett plagg per deltaker! 

 

Hvorfor finnes M&E? 

Det sosiale målet
Vi ønsker å gi mennesker en arbeidsmestring, noe meningsfylt å fylle dagene med og muligheten til å være en del av et godt fellesskap.

MIljømålet 
Vi ønsker å bidra til å ta vare på miljøet ved å begrense bruk og kast i samfunnet. 

Overskudds Målet
Vi ønsker å tjene penger til Maritastiftelsen & Erikshjälpen sitt humanitære arbeid.

Hva er M&E Second hand?

M&E er et samarbeid mellom to organisasjoner.

Maritastiftelsen er en tverrkirkelig diakonal stiftelse rettet mot personer med rus- og atferdsproblematikk. Frivillige, ansatte og givere jobber for å bringe kjærlighet dit andre ikke når. 

Erikshjälpen er en barneretts organisasjon med idealistiske bruktbutikker i Norge og Sverige. Erikshjälpen jobber for å hjelpe barn og bedre deres rettigheter, både lokalt og globalt.